Pro League
Do 18:30
Serie A
Do 18:30
Serie A
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00

Hoe win je de WK poule?

Het WK 2022 in Qatar komt eraan. Half Nederland vult een WK poule om het kijken naar het WK voetbal nog wat spannender te maken. Maar hoe kun je nu zorgen dat je de WK poule wint?

Wk Poule

wk poule maken

wk poule bookmakers

voetbal poules wk

wk poule maken gratis

eigen wk poule maken

wk poule invullen

wk poule aanmaken

poule maken wk

wk voetbal poule

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Donderdag, 28.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

Hoe win je de WK poule?

Het WK 2022 in Qatar komt eraan. Half Nederland vult een WK poule om het kijken naar het WK voetbal nog wat spannender te maken. Maar hoe kun je nu zorgen dat je de WK poule wint? Je hebt mensen die vullen een WK poule blindelings in. Leuk, maar als je het invullen van een WK poule een beetje serieus neemt, dan zul je je er toch wat in moeten verdiepen. Laten wij nu een aantal tips voor je hebben hoe je een WK poule invult. We adviseren je sowieso mee te spelen met de gratis WK poule van Intikkertje. Je kunt daar ook zelf een eigen poule maken en er zijn grote prijzen te winnen. Terug naar de tips! Hieronder lees je onze suggesties waar je rekening mee moet houden bij het invullen van je WK voorspellingen.

TIP 1: Check de bookmakers

Wanneer je de juiste uitslag voorspelt zijn er de meeste punten te behalen. Maar hoe weet je nu wat de juiste uitslag gaat worden? Dat weet natuurlijk niemand. Wat je moet doen is op zoek gaan naar de meest waarschijnlijke uitslag van de wedstrijd. Deze achterhaal je door bij een bookmaker te kijken naar de correct score tabel. Dit is een tabel waarin alle mogelijke uitslagen van een wedstrijd staan vermeld. Nou ja, de meeste dan. Meestal gaat het van 0-0 t/m 5-5. In die tabel zie je alle mogelijke correct scores en daarbij de odd. De odds geven weer hoe groot de kans is van een bepaalde uitkomst. Is de kans groot dat een team wint, dan is de odd laag.

Correct score

Zo is het ook bij uitslagen van voetbalwedstrijden. Stel een heel goed land Brazilie speelt tegen Qatar. Dan is de kans wel groter dat het 2-0 wordt dan dat het 0-0 of 1-0 wordt. De kans dat het 3-3 wordt is heel klein. Dit zul je allemaal met me eens zijn. De odds die aan die specifieke voorspellingen hangen verschillen in hoogte. De odd van een uitslag van 3-3 zal misschien wel 40 zijn. Dit betekent dat je 40 x je inzet wint als je geld op 3-3 zet en de uitslag uiteindelijk 3-3 wordt. 41. Een meer voor de hand liggende uitslag als 2-0 of 3-0 zal ongeveer een odd van 7 zijn. Bij een 2-0 overwinning win je dan 7 keer je inleg.

Waarom de laagste odd?

De odds worden bepaald door de geldbedragen die worden ingezet. Er is bijna niemand die iets inzet op 4-4. Logisch want wees eerlijk, de kans dat het 4-4 wordt is heel klein. Daarom is de odd van deze voorspelling hoog. De meest waarschijnlijke uitslag is de uitslag waar het meeste geld op is gezet. Daarbij wordt ook gekeken naar de historie van de clubs. Zo is het bijvoorbeeld voor altijd moeilijk om te winnen van FC Utrecht. Dat telt ook mee. Dit is allemaal verwerkt in de odd.

Wat moet je doen?

Bezoek de site van een willekeurige bookmaker en ga in het sportgedeelte naar de WK wedstrijden. Kijk daar bij elke wedstrijd wat in de score tabel de laagste odd is en vul die uitslag in in je voetbalpoule. Doe dit consequent bij elke wedstrijd. Zet je eigen gedachten en gevoel opzij. Je zult zien dat je veel punten haalt. Ga je de WK poule winnen met deze strategie? Waarschijnlijk niet. Aan de meeste WK poules doen tienduizenden mensen mee. Er zitten ook altijd rare uitslagen bij. Wanneer jij dan 1-0 hebt ingezet en het andere team wint verrassend dan is dat niet goed voor jou puntentotaal. Maar vergeet niet dat iedereen daar last van heeft. Bijna iedereen laat het favoriete land winnen. Maar jij hebt voorkennis door op de meest waarschijnlijke uitslag in te zetten. Speel je in een kleine poule met een aantal vrienden, familie of met je collega’s? Dan kan deze strategie wel zeker een winnende zijn omdat je maar
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.

Populaire zoekopdrachten

Wk Poule

wk poule maken

wk poule bookmakers

voetbal poules wk

wk poule maken gratis

eigen wk poule maken

wk poule invullen

wk poule aanmaken

poule maken wk

wk voetbal poule

gratis wk poule

gratis wk poule 2022

gratis wk poule maken

gratis wk voorspellen

wk voetbal poules

Hoe win je de WK poule?.

Het WK 2022 in Qatar komt eraan. Half Nederland vult een WK poule om het kijken naar het WK voetbal nog wat spannender te maken. Maar hoe kun je nu zorgen dat je de WK poule wint?

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op