Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

XFINITY Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

XFINITY is een betaal-tv-, streaming- en on-demand contentplatform waarmee gebruikers inhoud kunnen bekijken, streamen en consumeren. Het heeft meer dan 26 miljoen abonnees in de VS en is aanwezig in bijna 40% plus huizen in de VS. Met XFINITY kunnen gebruikers Live-TV of On-demand content bekijken en kunnen ze de shows ook opnemen via DVR. Het heeft meer dan 200 + kanalen en concurreert met AT & T's DirecTV en AT & T TV Now-app via zijn eigen betaal-tv en streamingdiensten.

Xfinity

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

xfinity.com

Met Xfinity kunt u live-tv en on-demand content bekijken, evenals shows opnemen. Dit populaire Amerikaanse kabel-tv-netwerk biedt meer dan 200 kanalen om uit te kiezen, met een verscheidenheid aan genres en stijlen.
De Flex is een kabelvervangende service waarmee gebruikers tv kunnen kijken en inhoud via internet kunnen streamen. De X1 is de traditionele kabelservice van Comcast met live en on-demand programmering, evenals DVR-mogelijkheden. Beide diensten hebben hun voor- en nadelen, dus het is belangrijk dat consumenten al hun opties afwegen voordat ze een beslissing nemen. Veel mensen zijn op zoek naar een cord-cutting alternatief, wat vaak betekent dat ze moeten kijken naar de verschillende kabeldiensten die beschikbaar zijn. Kabelvervanging, of cord cutting, verwijst naar het verminderen van iemands afhankelijkheid van traditionele televisie door een alternatieve manier te gebruiken om inhoud te consumeren, zoals via internet of via een streamingapparaat zoals een Xbox of Playstation. Er zijn twee hoofdaanbiedingen als het gaat om cord cutting: Xfinity's Flex-service en Comcast's traditionele X1-service. De Flex is een kabelvervangende service waarmee gebruikers tv kunnen kijken en inhoud via internet kunnen streamen; terwijl de X1 comcast's traditionele kabelservice is die live en on-demand programmering omvat, evenals DVR-mogelijkheden. Beide diensten hebben hun voor- en nadelen, dus het is belangrijk dat consumenten al hun opties afwegen voordat ze een beslissing nemen.

Xfinity X1

Met X1 kunnen gebruikers live televisie kijken en samen toegang krijgen tot streaming-apps. Het is het meest uitgebreide pakket dat Xfinity aanbiedt. U kunt op elk gewenst moment opnames plannen, DVR-opnames streamen en downloaden. Met X1 kun je alles in één keer doorzoeken en aanpassen met YouTube, Prime Video en Netflix. Bovendien kun je ook luisteren naar Pandora, Amazon Music, NPR en iHeartRadio.
Dit apparaat heeft veel geweldige functies zoals spraakopdrachten, sportstatistieken, andere informatie, nieuws, weer, verkeer, foto's, voicemail, aandelen en zelfs horoscopen. Sommige mensen vinden deze functies te veel om aan te kunnen, maar dat is niet voor iedereen het geval.
De nieuwste serie Xfinity's X1-boxen wordt geleverd met een ontvangerdoos en DVR die niet alleen verbinding maakt met uw televisie of internet, maar ook met uw computer, tablets, telefoons en huisbeveiligingssystemen.

Buigen

X1 is de belangrijkste concurrent van Flex op de kabelmarkt en ze hebben allebei vergelijkbare platforms. X1 heeft een grotere inhoudsbibliotheek en is beter geschikt voor het bekijken van tv en films. Flex is echter 4K-compatibel en heeft een aantal competente functies, zoals RF-afstandsbediening en spraakactivering.
Met Flex kunt u uw thuisnetwerk bewaken en bedienen via het display op een tv. Het bevat functies zoals smart-home-functionaliteit, waarmee u via het televisiescherm toegang hebt tot aangesloten apparaten in uw huis. Bovendien kan Flex communiceren met andere apparaten in uw huis om instellingen zoals de thermostaat of verlichting te regelen.

Geschiedenis

In 2010 werd Comcast Corporation-dochteronderneming Xfinity geïntroduceerd met als doel kabeltelevisie, telefoon, internet en draadloze diensten in het hele land op de markt te brengen. Binnen slechts 10 jaar was het een van de beste dienstverleners in de Verenigde Staten geworden en in 2017 had het bijna 40% van alle markten bediend. Vanaf 2018 heeft Comcast Corporation 26,5 miljoen klanten.

Een kans verzilveren

In 1996 hielp Comcast bij de oprichting van @Home Network. Onder deze vlag werd internetservice verkocht via de kabellijnen van Comcast. Later, in 2002, fuseerde @Home met Excite en vroeg het bedrijf faillissement aan. Op dit moment verplaatste Comcast het bestaande gebruikersbestand van 950.000 naar hun eigen netwerk.

Lancering van X1

In mei 2012 lanceerde Comcast X1 - een nieuw software- en hardwareplatform voor zijn televisiediensten. Dit platform biedt uitgebreide ondersteuning voor het integreren van uw internet, televisie en huisbeveiliging op één plek. Tegen het einde van 2013 werd Xfinity X1 beschikbaar gesteld in de Verenigde Staten.

Lancering van Xfinity Mobile

In april 2017 rolde Comcast Xfinity Mobile uit, een draadloze carrierband die in ongeveer 2 jaar tijd meer dan 1 miljoen lijnen overschreed. Xfinity Mobile maakt gebruik van een 4G LTE-netwerk om toegang te krijgen tot 18 miljoen Wi-Fi-hotspots in het hele land. Xfinity opereert als een MVNO die het helpt om zijn Verizon Wireless Network te benutten.

Ontwerpen

Het ontwerp van de website is uitstekend. Er wordt veel nagedacht over de graphics en alles op de website vloeit mooi in elkaar over. Het zwart-witcontrast is aanwezig op alle pagina's en elk element past goed bij banners die de menu's en de binnenpagina's aanvullen. Op de startpagina heb je twee menu's - een is de koptekst en de andere is het algemene menu. Het koptekstmenu bevat opties zoals Shop, Mijn account, Ondersteuning, Mijn Xfinity en Comcast Business. Het algemene menu bevat opties zoals internet, tv en streaming, mobiel, thuisbeveiliging, thuistelefoons en deals.
Het ontwerp dat ik het leukst vind aan de startpagina van Xfinity is dat de algemene ondersteuning is gescheiden van zijn services. De services op de startpagina zijn gemakkelijker toegankelijk omdat ze worden gepresenteerd als een vervolgkeuzemenu aan de rechterkant, in plaats van verborgen te zijn onder het algemene ondersteuningsgedeelte. Dit maakt de startpagina van Xfinity heel anders dan de meeste andere websites, wat ik verfrissend vind.
Aangezien we ons richten op tv- en streamingvaardigheden, laten we dat bespreken. Terwijl u in het menu zweeft, krijgt u verschillende opties, waaronder: Overzicht, X1 TV, Flex Streaming, Kanaalopstelling, Add-onkanalen en Latino. Als u op een van deze pagina's klikt, wordt u naar een speciale pagina geleid die die specifieke service markeert. Ik klikte bijvoorbeeld op X1 TV en ik kwam op een nieuwe pagina met de USP's en functies van X1 TV, zoals - DVR, 4K Ultra HD, Movies on Demand, streaming en muziek op één plek.
Ik hield het onderscheid tussen X1 en Flex het meest op de hele website. Zelfs iemand zonder enige informatie over de service kan het verschil tussen de twee services begrijpen. U kunt gemakkelijk zien dat beide services hetzelfde zijn, behalve dat Flex geen live-uitzending en kabelnetwerken, Xfinity Cloud DVR of Sports Zone-app met live scores en statistieken biedt. Al het andere is vergelijkbaar in beide services.

Tevreden

Wil je kabel-tv-programma's kijken, maar is niet alles beschikbaar via streaming? Hetzelfde geldt voor de X1- en Flex-services van Comcast. Met X1 krijgt u het complete pakket. Met Flex krijgt u een op maat gemaakt pakket dat speciaal is ontworpen voor uw inhoudsbehoeften.
Xfinity X1 TV biedt meer dan 200 HD-kanalen, vergeleken met flex's slechts 20. Bovendien wordt de inhoud op de lineaire kanalen van Hulu, Disney, CBS All Access en ESPN niet ondersteund door Flex. Dit betekent dat de beschikbaarheid van live tv-inhoud en opgeslagen inhoud enorm verschilt tussen X1 en Flex. Ik heb het verschil al uitgelegd in termen van hoe elk platform live tv- en DVR-opnames ondersteunt.
Met Xfinity X1 TV en Flex kunt u zich abonneren op aanvullende services, zoals Netflix, Amazon Prime Video en Hulu (alleen voor X1), wat u de mogelijkheid biedt om de inhoudsbibliotheek uit te breiden. Omdat X1 ook toegang biedt tot Disney, Hulu en CBS All Access, kunt u een breed scala aan livekanalen en on-demand inhoud bekijken die kan variëren van epische Marvel-films tot Hulu Originals.

Xfinity Stream op aanvraag

Xfinity Stream biedt maar liefst 20.000 programma's, vier keer zoveel als een van zijn naaste concurrenten. Deze geweldige selectie omvat zowel kwaliteitsinhoud als het gemak van beschikbaarheid op aanvraag. Dat betekent dat je het altijd en overal kunt bekijken - zonder je zorgen te hoeven maken over het opnemen ervan!

Desktop/mobiele ervaring

Xfinity's X1 toont een visuele gids die u helpt bij het kiezen van titels door de beschrijvingen te lezen. De tv-gids bevat beoordelingen, releasedatums, castdetails en andere cruciale informatie. Als je streamt via de Xfinity Stream-app, heb je nog steeds een responsieve app die geweldig werkt. Ik heb geen zeurende problemen gevonden tijdens het testen van de app.
Voordat ik naar de compatibiliteit ga, is het belangrijk op te merken dat er veel services worden aangeboden onder Xfinity. Dus als u deze voor meer dan één tv wilt ontvangen, moet u de extra kosten betalen. Er zijn extra kosten voor extra installatie en DVR-functionaliteit. Laten we echter een paar belangrijke punten leren: Ten eerste zijn er verschillende extra kosten verbonden aan het hebben van meer dan één tv aangesloten op de Xfinity-service. U moet bijvoorbeeld extra betalen voor extra installatie en DVR-functionaliteit. Ten tweede, houd er rekening mee dat er enkele belangrijke dingen zijn om te weten over deze compatibiliteit: allereerst moet u de extra kosten betalen, zelfs als u slechts één van deze services op elke televisie wilt activeren; bovendien zijn er extra kosten voor het gelijktijdig actief hebben van meer dan één van deze services. Tot slot wil ik iedereen eraan herinneren dat dit geen volledige lijst is van alle voordelen en diensten die Xfinity biedt; dus verken het volledige scala aan opties door de website te bekijken of de klantenservice te bellen.

Opnemen met Xfinity X1

Hiermee kunnen kijkers opnames tot twee weken voor de première bekijken en plannen. Kan op elk apparaat worden gedaan. Kan de X1-box ook gebruiken om een enkele aflevering of een hele serie op te nemen, tot 60 uur in HD en 300 uur in SD-kwaliteit. Extra harde schijf wordt aanbevolen voor het opnemen van meer dan 300 uur in kwaliteit.

Compatibiliteit

Xfinity ondersteunt alleen Roku, iPhone/iPad, webbrowsers en Android-telefoons. Het is niet compatibel met Android TV, spelconsoles zoals Xbox en PlayStation, Amazon Fire TV, Nintendo-apparaten, Google Chromecast, Apple TV of Samsung Smart TV's.

Plannen & Prijzen

Zoals eerder vermeld, heeft elk van de services verschillende prijskaartjes die van regio tot regio verschillen. Niettemin kunnen de drie plannen op een breder niveau worden opgesplitst in drie categorieën: digitale starters voor $ 49,99 die 140 + kanalen bieden, digitale voorkeur voor $ 59,99 die 220 + kanalen bieden, en digitale premières voor $ 104,99 die 260 + kanalen bieden.

Suggesties die ik heb voor Xfinity

Ik begrijp niet waarom Xfinity al zijn eieren in de X1-mand legt terwijl Flex, die de service zou moeten zijn die in de nabije toekomst zou uitkomen, het niet goed doet. Ik zou graag willen dat ze meer aandacht besteden aan het veranderen van Flex in een krachtpatser en zich richten op hun klantenservice , die op basis van gebruikersbeoordeling als vrij bizar wordt beoordeeld.

Conclusie

Xfinity wil een alternatief zijn voor AT & T in huis en doet dit eigenlijk op streamingniveau. Is het beter dan DirecTV? Dat is aan jou.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Xfinity

XFINITY Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

XFINITY is een betaal-tv-, streaming- en on-demand contentplatform waarmee gebruikers inhoud kunnen bekijken, streamen en consumeren. Het heeft meer dan 26 miljoen abonnees in de VS en is aanwezig in bijna 40% plus huizen in de VS. Met XFINITY kunnen gebruikers Live-TV of On-demand content bekijken en kunnen ze de shows ook opnemen via DVR. Het heeft meer dan 200 + kanalen en concurreert met AT & T's DirecTV en AT & T TV Now-app via zijn eigen betaal-tv en streamingdiensten.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op