Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Yidio Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Yidio.com is een zeer nuttige site die veel dingen goed doet. Het verzamelt streamingsites en biedt een eigen gratis streamingplatform met veel verschillende soorten inhoud, waaronder films en tv-programma's van abonnementsdiensten. Je kunt mijn volledige recensie lezen om er meer over te weten te komen!

Yidio

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

yidio.com

Het leven was veel eenvoudiger toen Netflix de enige streamingdienst was waar we ons zorgen over hoefden te maken. Toen het tijd was om te bepalen of een tv-programma of film beschikbaar was om te streamen, hoefde je alleen maar naar netflix.com te gaan en snel te bekijken wat ze op dat moment beschikbaar hadden. Er was geen ingewikkelde en frustrerende matrix van release- en contractannuleringsschema's om bij te houden. Het was geen moeilijke beslissing toen het tijd was om te kiezen welke service op een bepaalde dag moest worden gebruikt. Het was gewoon simpel. Je hebt je gewoon aangemeld bij Netflix, gekozen uit de beschikbare titels en gekeken. Niets meer, niets minder.
De overvloed aan streamingdiensten die vandaag beschikbaar zijn, heeft het moeilijk gemaakt om te bepalen welke te kiezen. Er zijn er veel met hun eigen maandelijkse kosten en elk biedt meestal een beperkte selectie van inhoud. Bovendien roteren de platforms vaak gesyndiceerde inhoud in en uit de beschikbaarheid, waardoor het moeilijk is om bij te houden wat er op een bepaald moment beschikbaar zal zijn.
Misschien heb je een beter systeem om dit bij te houden dan ik, maar het lijkt me bijna onmogelijk om bij te houden welke streamingsite die specifieke show of film zal hebben wanneer ik het wil bekijken. Niet alleen is het moeilijk om te onthouden welk platform welke originele serie of film uitbrengt, maar ze houden ook allemaal onnodig verwarrende (en soms irritant kortdurende) schema's van gesyndiceerde programmering.
Veel mensen hebben ontdekt dat Google niet altijd de meest nuttige is bij het proberen te achterhalen welke streamingdiensten het beste zijn voor het bekijken van klassieke sitcoms zoals How I Met Your Mother, Friends of Third Rock from the Sun. Na verloop van tijd zal het zoeken naar deze informatie echter een antwoord opleveren. Het is echter niet handig of tijdbesparend om dit via Google te doen.
In het steeds veranderende streaminglandschap van vandaag zou het handig zijn als er een site was die streamingservicecontracten kon bijhouden, zodat gebruikers gemakkelijk konden zien welke service het beste voor hen werkt. Dit type site richt zich specifiek op de behoeften van nieuwsgierige kijkers, in plaats van zoekmachines zoals Google.
Gelukkig, vrienden, hoeft u zich geen zorgen te maken. Omdat er tal van streaming site zoekmachines (of streaming site aggregators, zoals ze soms worden genoemd) beschikbaar zijn voor ons om uit te kiezen. Zoals het geval is met elk type website, zijn echter niet al deze zoekmachines voor streamingsites (of streaming site-aggregators, zoals ze soms worden genoemd) even krachtig of effectief. Sommige zijn beter ontworpen dan andere, sommige putten uit meer streamingdiensten dan andere, sommige bieden meer nuttige functies dan andere. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres - ik zal u helpen erachter te komen welke het beste voor uw doeleinden zal zijn. En vandaag beginnen we met een zoekmachine voor streamingsites die bekend staat als Yidio.

Geschiedenis

Your Internet Video (Yidio) is een videostreamingplatform dat het voor u gemakkelijker dan ooit maakt om te bladeren door wat beschikbaar is op al uw videostreamingaccounts. En de kicker is dat je dit allemaal kunt doen vanaf een enkel en handig platform, yidio.com.
In januari 2008 creëerden de broers Adam en Brandon Eatros Yidio. Zes maanden later, in juni 2008, werd Yidio een officiële website. angel investeerders Alan Warms, Bill Luby, Jim Collis, Lon Chow en Jamie Crouthamel hielpen de site om $ 350.000 aan financiering op te halen tussen november 2009 en maart 2010.
Van daaruit gebruikte Yidio dit startgeld verstandig en bleef het bereik vergroten. In 2011 voegde Yidio waarschuwingen toe voor Facebook en Twitter. Vervolgens brachten ze in juli 2013 een mobiele iPhone-app voor de service uit en kort daarna een Android-versie. Yidio heeft ook wat lovende kritieken ontvangen. Op 28 juli 2013 was de Yidio-app te zien op ? Mario's Top 3? segment op de Today Show.

Ontwerpen

Ik geloof dat je het ontwerp van yidio.com aantrekkelijk zult vinden. Dit is een gebied waar veel sites zoals deze naar mijn mening tekort kunnen schieten vanwege slordig, rommelig of moeilijk te navigeren site-ontwerp. Gelukkig is dit echter verre van het geval met Yidio. Deze site is goed ontworpen en vertrouwd tegelijkertijd.
Iedereen die Netflix of Hulu heeft gebruikt, zal meteen merken dat het aanpassen aan Yidio een naadloos proces is. Dat komt omdat het ontwerp van Yidio beide toonaangevende streamingplatforms nabootst. Je kunt snel door titels bladeren op genre, wat populair is, wat trending is, op platform, op het netwerk, op airdate, enz. Stel je voor dat al je favoriete streamingsites op één handige locatie zijn gerold en je hebt een goed idee van hoe Yidio is ontworpen.
U kunt ook zoeken op titel of bladeren door films en tv-programma's op de Yidio-website. Deze site is een van de eenvoudigste, maar niet sophomorisch uitziende, degenen die ik ooit heb gezien. Ik zou zelfs willen beweren dat het beter is ontworpen dan Hulu - het is minder verwarrend, minder rommelig en gemakkelijker te bladeren.

Tevreden

Welnu, de inhoud van Yidio hangt echt af van op welke streamingdiensten u al bent geabonneerd. Omdat dat de inhoud is die je kunt bekijken, als je een Netflix-, Hulu-, Amazon Prime Video- en HBO-lid bent, kun je door alles bladeren wat die platforms te bieden hebben. Maar wat Yidio echt onderscheidt, is het feit dat je deze inhoud ook vanaf de site zelf kunt bekijken. Er zijn verschillende andere zoekmachines voor streamingsites, waarvan er vele deze schijnbaar basisfunctie niet bieden. Dus dat is naar mijn mening een enorme overwinning voor Yidio.
Welke extra voordelen genieten leden van de streamingdienst Yidio? Naast de standaardfuncties die door de meeste streamingdiensten worden aangeboden, zoals toegang tot films en tv-programma's, biedt Yidio ook gratis streaming-inhoud van zichzelf. Dit maakt het een geweldige keuze voor gebruikers die geen lid zijn van een van de andere grote streamingdiensten die er zijn. Momenteel zijn enkele van Yidio's titels Basic Instinct 2, Blitz, Lionheart, Stuart Little, National Security, Hancock en The Passion of the Christ. Deze unieke functie onderscheidt Yidio van zijn concurrenten en maakt het een zeer aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar entertainment van hoge kwaliteit.
Yidio biedt gratis televisienetwerken, waaronder Horror 24/7, News 24/7, Standup TV, Docu TV, Anime All Day en Celebrity TV. Als dit er niet voor zorgt dat je je op dit moment wilt aanmelden voor Yidio, weet ik niet wat wel.

Mobiele en desktopervaring

Zoals ik al eerder zei, ben ik nogal dol op de desktopbrowsersite van Yidio. Het biedt een intuïtieve en vertrouwde gebruikerservaring die vergelijkbaar is met Netflix. Om echter het meeste uit de mobiele Yidio-ervaring te halen, kunt u de app het beste downloaden.
De Yidio-app biedt een eenvoudig te navigeren en gestroomlijnde ervaring, evenals gepersonaliseerde herinneringen voor wanneer uw favoriete shows worden uitgezonden en een aanpasbare volglijst. Deze app heeft een gemiddelde beoordeling van 4,2 sterren in de Apple App Store (uit 1,9 duizend individuele beoordelingen). Het lijkt erop dat anderen er ook dol op zijn!

Prijzen en plannen

Dat gezegd hebbende, abonnementen op Netflix, Hulu, Amazon en de rest van hen zullen blijven kosten, ongeacht het maandelijkse bedrag dat je bij hen hebt. Het gebruik van Yidio zelf is echter volledig gratis. Misschien moet u af en toe een advertentie verdragen, maar verder hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van Yidio voor hun diensten op welke manier, vorm of vorm dan ook.

Suggesties die ik heb voor Yidio

Ik kan eerlijk gezegd niets bedenken dat Yidio zou kunnen doen om hun site beter te maken. Alles wat deze site doet (en nog wat), vind ik uitstekend.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Yidio

Yidio Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Yidio.com is een zeer nuttige site die veel dingen goed doet. Het verzamelt streamingsites en biedt een eigen gratis streamingplatform met veel verschillende soorten inhoud, waaronder films en tv-programma's van abonnementsdiensten. Je kunt mijn volledige recensie lezen om er meer over te weten te komen!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op