Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube Gaming Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

YouTube Gaming is een live streaming, video on demand platform waar gebruikers content van creators kunnen bekijken. In de afgelopen jaren is het platform bijgewerkt en heeft het esthetische verbeteringen gezien. Niet alleen dat, het heeft ook de introductie van een samengestelde afspeellijst gezien waarmee kijkers aan het netwerk gekluisterd kunnen blijven. Er zijn meer dan tientallen videomakers die tegelijkertijd live streamen, dus er is geen tekort aan inhoud op dit netwerk.

Youtube Gaming

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

youtube.com/gaming

Zelfs als je je verveelt als je andere mensen videogames ziet spelen, is de kans groot dat je deze recensie boeiend vindt om te lezen. Waarom? Want tien jaar geleden had het voor mij niet veel zin om andere streamers te zien spelen. Net als de meeste kijkers had ik een verandering in perspectief en raakte ik verslaafd aan het bekijken van gamevideo's. Als je er nog niet mee bezig bent, maak je geen zorgen; blijf gewoon lezen, want de kans is groot dat je aan het einde van deze blog een affiniteit ontwikkelt met de gamingcommunity en YouTube Gaming in het bijzonder.
YouTube Gaming is een van de grootste gameplatforms ter wereld en de inhoud is erg populair bij zowel videomakers als kijkers. Veel mensen beschouwen het bekijken van game-inhoud als het beste gebruik van hun internetgegevens, dus YouTube Gaming biedt een eindeloos aantal livestreams en vooraf opgenomen video's voor gebruikers om te bekijken. U kunt ook uw eigen livestream of vooraf opgenomen video op dit platform uitzenden.

Moordende concurrentie of verzadiging?

Microsoft's Mixer is een gamingstreamingservice waarmee gebruikers gamesessies met vrienden kunnen uitzenden, bekijken en eraan kunnen deelnemen. Twitch loopt al jaren voorop in de gamerevolutie. Met de opkomst van YouTube Gaming en Microsoft's Mixer wordt het echter steeds uitdagender voor Twitch. YouTube Gaming is het antwoord van Google op Twitch en andere toonaangevende gamingstreamingservices die on-demand video of live-action- en reactievideo's aanbieden die de gamingsfeer van YouTube bestrijken. Microsoft's Mixer is een streamingdienst waarmee gebruikers gamesessies met vrienden kunnen uitzenden, bekijken en eraan kunnen deelnemen.

Laten we het over cijfers hebben

Wat het aantal abonnees betreft, heeft YouTube-gaming 83,3 miljoen abonnees. De 22.000 makers hebben echter slechts 460.000 uur aan inhoud geproduceerd in vergelijking met de 64.000 gebruikers van Twitch? 1,9 miljoen uur aan live videocontent. Qua aantallen heeft YouTube Gaming nog veel in te halen. Maar met de aandacht die het platform sinds de jaarwisseling krijgt, zal het dat gat zeker dichten.

Wat is YouTube Gaming?

YouTube Gaming is een uitloper van YouTube die on-demand en live videogame-inhoud biedt. Het vernieuwde platform beschikt over bestaande gamevideo's en stelt gebruikers in staat om de beste live streaming video's te vinden via een samengestelde afspeellijst. Een paar jaar geleden zou het vinden van video's tumultueus zijn, maar vandaag niet. Je krijgt een complete lijst met top YouTubers die een bepaald spel hebben gespeeld en dus kun je speciale afspeellijstsecties vinden met relevante games.
Het vernieuwde YouTube Gaming-platform heeft het een visueel aantrekkelijk en krachtig hulpmiddel gemaakt om populaire gametitels in te halen. Van League of Legends tot Street Fighter, je kunt hier bijna alle grote titels op het platform vinden.

Ontwerpen

De ontwikkelaars hebben hier veel moeite in gestoken en dat is echt te zien. De pagina is ontworpen om opvallend anders te zijn dan de standaard YouTube-interface. De ontwikkelaars hebben veel moeite in de pagina gestoken en dat is zeker te zien. Vooral het heldengedeelte is indrukwekkend. Er zijn vijf schuifbalken met elk een individuele video die naadloos wordt afgespeeld.
Onder deze spellen bevindt zich een klein tekstgebied dat zegt: ? Je volgt _____.?, waarbij _____ het spel is dat je volgt. Terwijl u naar beneden scrolt, verschijnt er een gamingbanner met een abonneerknop aan de rechterkant. De banner heeft afspeellijsten eronder samengesteld met verschillende koppen zoals 'Top Live Games', 'Top Live Streams' en 'Recommended'. Als je verder naar beneden scrolt, zie je de lijst met games die je volgt, in mijn geval is dat 'PES 2020', 'EA Sports FIFA 20', 'PUBG', 'Minecraft' en 'Sekiro'. Onder deze spellen bevindt zich een klein tekstgebied dat je vertelt: "Je volgt _____.
Wanneer u op een van de titels klikt, wordt u naar een nieuwe pagina geleid met een verticale creatieve miniatuur aan de linkerkant. Naast de thumbnail vind je titel, beschrijving en trefwoorden. En aan de rechterkant vindt u de knoppen Abonneren en Trailer bekijken. Mijn favoriete onderdeel is de omslagafbeelding met een transparant zwart ontwerp aan de bovenkant. Het ziet er fascinerend uit. Kleine aangepaste details zoals deze maken streaming op YouTube de moeite waard - ze falen nooit om de nuances vast te leggen.
Net daaronder vind je zeven opties: Home, Live, Recent, Explore, Let's Play, Official en About. Wanneer u op een van deze opties klikt, wordt de afspeellijst onder de kop bijgewerkt naar uw voorkeur. De live reacties en voorgestelde video's hebben een prominentere focus met een donkerder kleurenschema. De hoofdpagina is gevuld met on-air streams en behandelt meestal de meest populaire kanalen of video's. U kunt het profiel aanpassen en een aanbeveling krijgen van games die u belangrijk vindt.

Tevreden

De gebruikersinterface van YouTube Gaming is niet rommelig en het is gemakkelijk om de video te vinden die u zoekt. De content van YouTube-gaming moet de grootste kracht zijn. Je kunt titels vinden zoals "Minecraft?", "PUBG?", "Sekiro?", "Counter-Strike: Global Offensive?", "Temple Run?", "Grand Theft Auto V?" en "Subway Surfers?" Dit is nog niet alles; je kunt bijna elke game-YouTuber's specifieke gamedekking vinden door op de zoekbalk in de gebruikersinterface van YouTube Gaming te klikken. De gebruikersinterface van YouTube Gaming is niet rommelig en het is gemakkelijk om de video te vinden die u zoekt.
U kunt inhoud bekijken met een resolutie van maximaal 4K als de oorspronkelijke kwaliteit HD of beter is. De meeste gamestreams zijn in HD-kwaliteit of beter, dus zorg ervoor dat je wifi of een goede dataverbinding hebt met een snelheid van ten minste 5 mbps.
fictie, non-fictie, poëzie en drama. Het inhoudsbereik omvat vier verschillende categorieën: fictie, non-fictie, poëzie en drama.

Let's Speelt

Let's Plays zijn leuk om naar te kijken, waarbij de gamers gewoon een bepaald spel met strategie aan het testen zijn. Deze categorie is speciaal voor een doelgroep die geïnteresseerd is in het kopen van een game, maar er meer over wil weten via YouTube.

Beoordelingen

Je vindt veel gamereview content op YouTube. Dat komt omdat veel mensen op YouTube vertrouwen voor eerlijke beoordelingen voordat ze $ 40 - $ 100 aan een game uitgeven. Er zijn veel spellen op de markt, die behoorlijk overweldigend kunnen zijn. Door beoordelingen te bekijken, kunt u dus het spel vinden dat het meest geschikt voor u is.

Walkthrough

Let's Plays zijn anders dan walkthrough-video's. De video's zijn goed gestructureerd en goed in kaart gebracht. Kijkers kunnen genieten van het spel - ervaar de gebeurtenissen, personages en zijmissies die ze anders misschien hadden gemist.

Reacties

OzzyMan Reviews heeft reacties en commentaar op het YouTube-platform opnieuw gedefinieerd met hun reactievideo's. Ze zijn spontaan en leuk om naar te kijken, net als Snoop Doggs commentaar op dieren.

Desktop/mobiele ervaring

Voor de consumenten maakt YouTube Gaming het gemakkelijk om video's te vinden en te bekijken waarin ze geïnteresseerd zijn. Typ gewoon een specifiek spel of trefwoord in en begin met het bekijken van de volgende video's met betrekking tot dat spel.
Actief Streamers kunnen gemakkelijk contact maken met de fans - met hen chatten en geld verdienen via de livestream. Ze kunnen advertenties afspelen en een link naar Patreon- of Kickstarter-pagina's tonen waar hun community hen financieel kan ondersteunen. Dit is een enorm pluspunt voor zowel de makers als het publiek, omdat ze elkaar samen kunnen ondersteunen door de algehele kwaliteit van het kanaal te verbeteren.
Het enige aspect van dit platform dat hard is, is het muziekbeleid. Streams op Twitch waar een auteursrechtelijk beschermd nummer wordt gepresenteerd, worden gedempt in plaats van verwijderd op YouTube.

Plannen & Prijzen

Het platform is volledig gratis te gebruiken voor zowel kijkers als contentmakers. Je kunt je favoriete YouTubers steunen via Patreon of Kickstarter en je kunt zelfs doneren wanneer ze live streamen. YouTube brengt kijkers echter niets in rekening voor het bekijken van de streams.

Suggesties die ik heb voor YouTube Gaming

Het platform is uitstekend. Er zijn geen klachten met betrekking tot de streamingkwaliteit. De meeste functies zijn van topklasse. Mijn enige suggestie zou zijn om een individueel platform te creëren met een unieke aantrekkingskracht. Dit zou moeilijk zijn, maar als het correct wordt gedaan, kan het miljoenen gebruikers aantrekken. De contenteigenschap van YouTube voelt hetzelfde vanwege de donkere lay-out.

Conclusie

YouTube Gaming is een geweldig platform om eindeloze gamecontent te streamen. Ik kijk graag naar walkthroughs op het netwerk en besteed een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan het bekijken van BrendenPlayz's WWE-gamecontent. Naast zijn kanaal kijk ik vaak naar MGH, TheRadBrad, Chris Smoove en ShuffleGamer.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Youtube Gaming

YouTube Gaming Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

YouTube Gaming is een live streaming, video on demand platform waar gebruikers content van creators kunnen bekijken. In de afgelopen jaren is het platform bijgewerkt en heeft het esthetische verbeteringen gezien. Niet alleen dat, het heeft ook de introductie van een samengestelde afspeellijst gezien waarmee kijkers aan het netwerk gekluisterd kunnen blijven. Er zijn meer dan tientallen videomakers die tegelijkertijd live streamen, dus er is geen tekort aan inhoud op dit netwerk.

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op