Eredivisie
Wo 18:45
Eredivisie
Wo 20:00
Pro League
Wo 20:45
Pro League
Do 18:30
Eredivisie
Do 20:00
De belangrijkste voetbalwedstrijden deze week van maandag t/m donderdag.
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube Music Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

YouTube Music is een muziekstreamingservice die meer functies biedt dan de gemiddelde service. U kunt bijvoorbeeld naar nummers zoeken door songteksten in te typen of het nummer eenvoudigweg te beschrijven, en er zijn meer dan 30 miljoen nummers beschikbaar. Bovendien zijn de afspeellijstalgoritmen enkele van de meest geavanceerde op de markt. Ik raad aan mijn recensie van YouTube Music te lezen om meer te weten te komen over wat het te bieden heeft!

Youtube Music

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Dinsdag, 26.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

music.youtube.com

Het is duidelijk dat YouTube een streamingdienst is die geen introductie behoeft. Het is veruit het grootste videostreamingplatform ter wereld, met miljarden actieve gebruikers en talloze video-uploads. YouTube blijft gewoon met de dag groeien (met de minuut zelfs!). In sommige opzichten kan YouTube worden beschouwd als de originele videostreamingsite.
De opening van de videostreamingmogelijkheden van YouTube stelde andere sites in staat om voet aan de grond te krijgen in de markt en videostreaming populairder te maken. Dit omvat sites zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video.
De nieuwste inspanningen van YouTube vertellen het verhaal van een website die zich kan en wil aanpassen aan de tijd en hun bereik uitbreidt naar andere digitale ruimtes.
De meeste mensen wenden zich tot YouTube om muziekvideo's te bekijken wanneer een artiest een nieuwe uitbrengt. YouTube is in wezen vergelijkbaar geworden met MTV in die zin dat wanneer een artiest een nieuwe muziekvideo uitbrengt, dit meestal de eerste plaats is waar mensen naartoe gaan om het te bekijken.
Hoewel muziekvideo's vandaag de dag niet dezelfde cache hebben als in het verleden, zijn ze nog steeds een integraal onderdeel van de promotie-inspanningen van een muzikant. En YouTube heeft een centrale rol gespeeld bij het bieden van een platform voor deze muziekvideo's om te worden gezien.
Maar zelfs buiten de officiële muziekvideo's navigeer ik ook al meer dan tien jaar met mijn browser naar YouTube wanneer ik muziek wil horen die ik niet kan vinden op een van de andere standaard muziekstreamingservices? Dit komt omdat mensen (lees: YouTube-gebruikers) vaak audio-inhoud als YouTube-video's rippen en uploaden, waardoor iedereen er toegang toe heeft - of het nu een lek, een exclusieve release of iets anders is.
YouTube is een betrouwbare bron van het luisteren naar muziek van minder bekende artiesten, omdat velen van hen hun eigen YouTube-kanalen hebben van waaruit je toegang hebt tot hun muziek wanneer Spotify of Apple Music je in de steek kan laten.
Het feit dat YouTube al jaren wordt gebruikt als een soort de facto muziekstreamingservice, betekent dat het logisch is dat ze hun eigen officiële muziekstreamingservice maken in de vorm van YouTube Music. Hoe verhoudt de streamingdienst van YouTube zich echter tot zijn concurrenten zoals Spotify of Tidal? Laten we eens kijken en zien, zullen we?

Geschiedenis

De YouTube Music-app werd in oktober 2015 aangekondigd. Het werd de volgende maand officieel gelanceerd, samen met zijn veelgeprezen streamingdienst, YouTube Red. Hoewel YouTube Music is bekritiseerd omdat het te veel lijkt op de al bestaande Google Play Music-service, was het bedoeld voor mensen die YouTube specifiek hebben gebruikt voor hun muziekluisterbehoeften. Dus stel je Google Play voor, maar dan met de branding en iconische lay-out van YouTube.
Een paar jaar later, op 17 mei 2018, kondigde YouTube aan dat ze hun YouTube Music-service zouden uitbreiden met een desktop mediaspelersite. De uitbreiding resulteerde ook in een totaal herontwerp van de app, inclusief een nieuw en verbeterd algoritme en nauwkeurigere en dynamischere aanbevelingen op basis van de luistergewoonten van gebruikers.
Het nieuwe algoritme maakte gebruik van de kunstmatige intelligentie van Google om YouTube-muziekgebruikers in staat te stellen nummers te zoeken op basis van songteksten en beschrijvingen - een totaal nieuwe en gerevitaliseerde manier om muziek aan luisteraars voor te stellen. Bovendien heeft YouTube Music zich met deze hele rebranding ook geherpositioneerd als een solo-muziekstreamingservice, waardoor het in directe concurrentie komt met services zoals Spotify en Apple Music. YouTube Music is met deze wijziging nog steeds beschikbaar als een deel van YouTube Premium (voorheen YouTube Red) en als onderdeel van Google Play All-Access.

Ontwerpen

Veel mensen hebben moeite met het ontwerp van de traditionele YouTube-site en noemen problemen zoals rommelige inhoud en een gebrek aan intuïtieve app-lay-out. De nieuwe YouTube Music-service is echter misschien wel het beste voorbeeld van site- en app-ontwerp dat YouTube heeft samengesteld. Het is strak, gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk voor de ogen.
Ondanks enkele potentiële ontwerpproblemen lijkt YouTube Music goed te functioneren en er goed uit te zien. De site is gemakkelijk te zoeken en te bladeren en lijkt veel inspiratie van Spotify te hebben gehaald. Zelfs als je niet bekend bent met andere muziekstreamingservices, kun je YouTube Music vrijwel onmiddellijk als een professional gebruiken.

Tevreden

Dit is naar mijn mening een van de gebieden die YouTube Music onderscheidt van zijn concurrenten. Omdat je niet alleen kunt kiezen uit ongeveer hetzelfde aantal nummers dat op Spotify te vinden is (30 miljoen en tellen), maar YouTube Music wordt ook rechtstreeks in je YouTube-weergaven ingevoerd, wat betekent dat het veel sneller slimmer wordt. Bovendien biedt YouTube Music, naast meer dan 30 miljoen officiële muziekvideo's, snelle toegang tot alle muziekvideo's op YouTube - een niveau van inhoud dat geen enkele andere muziekstreaming-app echt kan opscheppen.
YouTube Music biedt een grote verscheidenheid aan afspeellijsten samengesteld door experts en algoritmen, waardoor het een van de beste muziekstreamingservices is die er zijn. Bovendien kun je, afhankelijk van je abonnementspakket, ook offline muziek downloaden en beluisteren en YouTube Music volledig integreren met Google Play- en Google Home-apparaten.
De meest opwindende functie van de app is de mogelijkheid om nummers te zoeken op tekst en muziekbeschrijving. Dit is echt het volgende niveau in muziekontdekking.

Desktop- en mobiele ervaring

Ik heb al gereageerd op hoe ik dol ben op het ontwerp van YouTube Music. De website is aantrekkelijk, met traditioneel YouTube- en Google Play-gebruik gecombineerd. De desktopversie is ook gebruiksvriendelijk en perfect. Daarom kunt u er zeker van zijn dat de desktop (en mobiele webbrowser) versie van de site uitstekend is.
De app is echter niet zonder gebreken. Het kan bijvoorbeeld moeilijk zijn om specifieke nummers in de app te vinden en het is misschien niet zo gebruiksvriendelijk als sommige van de andere muziekstreaming-apps die er zijn.

Prijzen en plannen

Er zijn drie abonnementen beschikbaar voor YouTube Music: een gratis proefversie, een betaald abonnement zonder advertenties en een betaald abonnement met advertenties. Als u ervoor kiest om u zonder advertenties te abonneren, kunt u beperkte offline luisteropties verwachten en het onvermogen om muziek op de achtergrond af te spelen. Als u zich echter abonneert met advertenties, kunt u de service zonder onderbreking gebruiken en genieten van advertentievrij luisteren en de mogelijkheid om muziek op de achtergrond af te spelen.
YouTube Music Premium biedt onbeperkt online, offline en luisteren op de achtergrond met een betere geluidskwaliteit zonder advertenties. Dit kost $ 9.99 per maand.
Ten slotte heb je toegang tot YouTube Music door je aan te melden voor YouTube Premium, dat $ 11,99 per maand kost. Hiermee krijg je alles wat YouTube Music te bieden heeft, en ontgrendel je je algemene YouTube-ervaring volledig (geen advertenties, achtergrondweergave, enz.).

Suggesties die ik heb voor YouTube Music

: Ik ben van mening dat YouTube Music hun horizon moet verbreden en het mogelijk moet maken dat muziek in audiovorm wordt gestreamd van alle bronnen, inclusief nummers op YouTube-video's. Dit zou ten goede komen aan minder bekende artiesten die misschien nog niet groot genoeg aanhang hebben om hun muziek op andere streamingdiensten te krijgen.
YouTube Music is echt een gamechanger. De dingen die ze doen met slim zoeken en AI-algoritmen zullen hun concurrenten zeker inspireren om het de komende jaren op het gebied van technologie op te voeren. En voor de prijs kun je echt niet fout gaan.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Youtube Music

YouTube Music Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

YouTube Music is een muziekstreamingservice die meer functies biedt dan de gemiddelde service. U kunt bijvoorbeeld naar nummers zoeken door songteksten in te typen of het nummer eenvoudigweg te beschrijven, en er zijn meer dan 30 miljoen nummers beschikbaar. Bovendien zijn de afspeellijstalgoritmen enkele van de meest geavanceerde op de markt. Ik raad aan mijn recensie van YouTube Music te lezen om meer te weten te komen over wat het te bieden heeft!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op