Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

YouTube TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Als je hebt overwogen om van kabelprovider te veranderen, moet je zeker YouTube TV bekijken. Deze streamingdienst biedt een verscheidenheid aan kanalen en functies die perfect zijn voor iedereen. U kunt uw favoriete programma's op elk apparaat bekijken en genieten van onbeperkte DVR zonder extra kosten. Ik heb YouTube TV beoordeeld, dus lees zeker mijn volledige recensie voor meer informatie!

Youtube TV

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

tv.youtube.com

YouTube heeft geleidelijk meer controle gekregen over de digitale media-industrie, inclusief streamingdiensten. Dit is te zien aan hun recente releases van YouTube Music, YouTube Premium, YouTube Go en YouTube TV. Deze services blijven gebruikers lastigvallen door hen te vragen of ze ze herhaaldelijk willen uitproberen, zelfs nadat ze nee hebben gezegd. Het klikken op nee bedankt weerhoudt deze aanbiedingen er echter niet van om opnieuw te verschijnen. Het is belangrijk voor gebruikers om zich bewust te zijn van en weerstand te bieden aan deze constante verzoeken van YouTube.
Ondanks dat er grappen over worden gemaakt, ben ik al een tijdje benieuwd om enkele ondersteunende diensten van YouTube uit te proberen. Mijn interesse werd gewekt door het idee om YouTube Music te gebruiken, dat ik gebruik om veel video's te bekijken met muziek die moeilijk te vinden is op streamingdiensten.
Ik heb ook niets dan goede dingen gehoord over de service van YouTube TV, die we vandaag zullen bekijken. Dit roept dus de vraag op: is onze onmiddellijke afwijzing van de premiumservices van YouTube echt gerechtvaardigd? Bovendien, hoe komt het dat het grote publiek zo terughoudend lijkt te zijn om ze een kans te geven?
Gezien het steeds meer bezoedelde publieke imago van YouTube, is het onderzoeken of advertenties op het platform daadwerkelijk schadelijk zijn een belangrijke vraag. Het is frustrerend dat deze vervelende advertenties en enquêtes nu onze videoweergave onderbreken, maar het lijkt erop dat ze misschien een groter probleem zijn dan we aanvankelijk dachten. Veel gebruikers hebben YouTube uitgeschakeld of zijn als gevolg daarvan helemaal gestopt met het gebruik ervan.
Een andere reden voor de public relations-crisis van YouTube komt voort uit de overijverige censuur. Dit is een ander aspect van YouTube dat langzaam op gebruikers is geslopen en lang genoeg onder de radar is gevlogen totdat het in het afgelopen jaar of twee een koortshoogte begon te bereiken. YouTube is niet langer een plek voor totale en onvervalste vrijheid van meningsuiting.
Als je een video uploadt naar YouTube, is deze onderhevig aan de grillen van de beheerders van de site. Als de inhoud of het standpunt van de video hen niet bevalt, kunnen ze deze verwijderen. Bovendien, als er inkomsten worden gegenereerd met je kanaal, kunnen ze je de mogelijkheid ontnemen om geld te verdienen door simpelweg impopulaire meningen te uiten.
Aan de ene kant heeft YouTube technisch gezien het recht om elke video naar eigen goeddunken te verwijderen. Vanuit ethisch oogpunt is hun beslissing om dit te doen echter ingewikkelder, omdat velen het zien als een gevaarlijk precedent om te scheppen.
Vandaag wil ik graag kijken naar een van de betaalde abonnementsdiensten die YouTube aanbiedt, gewoon in de context van hoe het werkt en of het ons geld waard is. Omdat er potentieel is met zoiets als YouTube TV om een redder in nood te zijn voor cord-cutters over de hele wereld.

Geschiedenis

YouTube TV is gemaakt als een proefrun in vijf grote markten. Het was bedoeld om kabeltelevisie te vervangen en een "over-the-top" streamingdienst te zijn die gebruikers meer keuze biedt in wat ze kijken.
Vanaf het moment van de lancering bood YouTube TV live streaming van enkele van de beste kabelnetwerken. Gebruikers konden direct kanalen zoals ABC, CBS, NBC, PBS, FX en Discovery Channel live streamen. Naarmate de tijd verstreek, verwierf YouTube TV nog meer netwerken, waaronder het Disney Channel, MSNBC, BBC en te veel anderen om op te noemen. In wezen had YouTube TV in relatief korte tijd een aanzienlijk online kabelnetwerk in handen.

Ontwerpen

Er zijn velen (waaronder ikzelf) die het siteontwerp van de basis YouTube-versie rommelig, onhandig en moeilijker te navigeren vinden dan nodig. Ik vind het jammer dat je niet veel vooruitgang hebt geboekt bij het herontwerpen van je site sinds je 15 jaar geleden bent gelanceerd.
YouTube TV heeft echter indruk gemaakt op veel gebruikers met zijn moderne look en feel, gestroomlijnde ontwerp en compatibiliteit op verschillende apparaten. Het is gemakkelijker te gebruiken en te navigeren dan de originele YouTube TV en kan op elk apparaat worden gebruikt, inclusief nieuwere smart-tv's (van LG, Samsung, Hisense, Vizio, Sharp, enz.), Xbox One, Android-telefoons en -tablets, iOS-apparaten inclusief de iPhone en iPad en de Fire TV-stick. Dit maakt het perfect voor het hele gezin.
De lay-out van YouTube TV, ongeacht het apparaat waarop je het opent, is vertrouwd genoeg voor de traditionele YouTube-interface zonder bijna evenveel gebreken. Dit resulteert in de mogelijkheid om het op te pakken en onmiddellijk te weten hoe het te gebruiken - een niveau van intuïtief ontwerp dat je alleen van zo'n iconische site zou kunnen krijgen.

Tevreden

Zoals ik al eerder zei, biedt YouTube TV een groot aantal televisienetwerken waaruit u kunt kiezen. Afhankelijk van je locatie geeft YouTube TV je zelfs live streaming-toegang tot meer dan 70 kanalen, wat voor de prijs (momenteel besproken) precies op hetzelfde niveau is (zo niet een betere deal) dan de meeste lokale kabelproviders zullen bieden. Voeg daarbij het feit dat je met YouTube TV al je favoriete programma's kunt bijhouden, waar je ook bent, en je hebt het recept voor een superieure versie, een geëvolueerde versie van traditioneel kabel-tv-kijken.
Met een abonnement op YouTube TV kun je 6 unieke accounts maken met individuele kijkrechten. Dit betekent dat het hele gezin kan kijken naar welke shows ze willen zonder te vechten over wie wat mag bekijken. Over gevechten over tv-programma's gesproken, YouTube TV gaat er prat op dat de cloudgebaseerde opnamemogelijkheden het de enige DVR op de markt maken met onbeperkte opslagruimte. U kunt zoveel shows opnemen als u wilt en ze worden 9 maanden bewaard. U kunt ook alles uit uw DVR-bibliotheek op elk apparaat op elk gewenst moment streamen, waardoor tv-kijken handiger is dan ooit tevoren.
YouTube TV geeft abonnees toegang tot alle originele content van YouTube Premium, inclusief programma's die momenteel niet op lokale televisie worden uitgezonden. Een YouTube Premium-account is echter niet inbegrepen bij het abonnement.

Desktop- en mobiele ervaring

Zoals ik eerder heb aangestipt, functioneert en werkt YouTube TV op dezelfde manier als YouTube, alleen op een geoptimaliseerde, minder glitchy, betrouwbaardere manier. Of u nu live televisie streamt op uw smartphone, desktopcomputer of smart-tv, dit platform presteert consistent.
Het is gestroomlijnd, dus wanneer u stopt met het bekijken van een show op het ene apparaat en naar een ander apparaat gaat, als u op hetzelfde account bent, gaat u gewoon verder waar u was gebleven (althans voor opgenomen inhoud). Wat live tv betreft, is het schakelen van apparaten net zo eenvoudig als het uitschakelen van de televisie en vervolgens weer aan. Ongeacht op welk apparaat u zich bevindt of wat voor soort apparaat u gebruikt, u kunt verzekerd zijn van een consistente en handige kijkervaring.

Prijzen en plannen

Ik beloofde een paar alinea's omhoog om je de primeur te geven over hoe YouTube TV misschien minder duur is dan traditionele kabelabonnementen. Welnu, op de site zelf maakt YouTube TV de volgende bewering: ? Knip het snoer door en bespaar $ 700 per jaar. YouTube TV heeft geen verborgen kosten, in tegenstelling tot traditionele services. Het enige dat u betaalt, is het maandelijkse bedrag dat u vooraf betaalt - u betaalt niet extra voor DVR, HD, kabelboxen, annulering, sportkanalen of lokale kanalen.
De vergoeding die u vooraf betaalt, is slechts $ 49.99 per maand - goedkoper, zo niet vergelijkbaar met de meeste prijzen van kabelabonnementen.

Suggesties die ik heb voor YouTube TV

Ik zou graag willen dat YouTube TV de tijdsduur verlengt dat je opgenomen programma's kunt vasthouden. Idealiter zou je op zijn minst een aantal van hen voor onbepaalde tijd kunnen houden, of, laten we zeggen, een paar jaar. Dit zou andere streamingdiensten zoals Netflix of Hulu in heet water zetten zoals YouTube al druk heeft uitgeoefend op traditionele kabelaanbieders.

Conclusie

Als men al een abonnement heeft op kabel, lijkt het erop dat YouTube TV een goede optie is omdat het bijna dezelfde inhoud biedt als kabel voor een goedkopere prijs.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Youtube TV

YouTube TV Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Als je hebt overwogen om van kabelprovider te veranderen, moet je zeker YouTube TV bekijken. Deze streamingdienst biedt een verscheidenheid aan kanalen en functies die perfect zijn voor iedereen. U kunt uw favoriete programma's op elk apparaat bekijken en genieten van onbeperkte DVR zonder extra kosten. Ik heb YouTube TV beoordeeld, dus lees zeker mijn volledige recensie voor meer informatie!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op