Pro League
Za 16:00
Eredivisie
Za 16:30
Pro League
Za 18:15
Eredivisie
Za 18:45
Eredivisie
Za 18:45
De komende voetbal wedstrijden komend weekend van vrijdag t/m zondag.

Ziggo GO Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022)

Ziggo Go is met gemak een van de beste televisiestreamingsites die ik ooit heb mogen recenseren. Of je nu graag je favoriete serie on-demand of live bekijkt, Ziggo Go maakt het simpel. Naast het aanbieden van enkele van de beste tv-series aller tijden, kun je met Ziggo Go ook films en live-evenementen streamen. Wil je meer weten? Kom vandaag nog mijn review van Ziggo Go bekijken!

Ziggo GO

/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Laatst bijgewerkt: Zaterdag, 30.September 2023
Biografie van de auteur
Hallo. Mijn naam is Nicole Sommer. Ik ben een grote voetballiefhebber en doe veel onderzoek naar de gemakkelijkste manier om voetbal op tv en online over de hele wereld te bekijken.

ziggogo.tv

Als je in Nederland woont, is de kans groot dat je bekend bent met Ziggo, de grootste kabelaar van het land. Sterker nog, je bent misschien opgegroeid met het kijken naar entertainment dat je door Ziggo werd gebracht. Tegenwoordig is Ziggo echter ook een van de beste tv-streamingdiensten op het web.
Natuurlijk gaat de breedte van Ziggo veel verder dan alleen kabeltelevisie en streaming. Naast digitale kabel en een uitstekende streamingdienst staat Ziggo ook bekend om zijn internet- en telefoondiensten. Sterker nog, als je uit Nederland komt, is de kans groot dat je Ziggo inmiddels zelfs beu bent. Dat gezegd hebbende, voordat je alle dingen van Ziggo voorgoed afzweert, moet je jezelf een plezier doen en hun tv-streamingsite bekijken. Geloof me, ik denk niet dat u er spijt van zult krijgen.
Ziggo is een van de grootste on-demand tv-streamingsites en het is misschien wel de leukste en meest gebruiksvriendelijke. Geloof het of niet, het is niet elke dag dat ik een tv-streamingsite tegenkom die een elegante en goed georganiseerde manier biedt om door dergelijke enorme catalogi van tv-series en films te bladeren. Ziggo is veruit een van de beste tv-streamingsites die ik ooit heb gezien.
Dus alleen omdat ik van Ziggo hou, betekent dit niet dat het de beste tv-streamingsite voor jou is. Er zijn veel verschillende voorkeuren en smaken die er zijn, dus er bestaat niet zoiets als de "beste" tv-streamingsite ter wereld. De individuele behoeften van elke persoon zullen anders zijn, dus het is belangrijk om de functies van elke site te bekijken en te zien of deze aan uw behoeften voldoet. Is Ziggo zijn vraagprijs waard? Alleen u kunt zeker beslissen - door goed naar de site zelf te kijken en een beslissing te nemen op basis van wat u vindt.
Laten we zonder verder oponthoud een diepgaande, uitgebreide blik werpen op een van de populairste streamingsites in heel Europa: Ziggo Go. Laten we vandaag de tv-streamingdienst Ziggo Go op de proef stellen, zullen we?

Geschiedenis

Ziggo is opgericht als kabelbedrijf als resultaat van een fusie in 2008. De fusie was tussen Multikabel, @Home en Casema. Ziggo werd voor het eerst gelanceerd op 16 mei van dat jaar. Dit resulterende bedrijf fuseerde vervolgens in 2015 met een ander bedrijf (UPC Nederland). Ziggo was toen al de 2e grootste kabelaanbieder van Nederland. Na deze fusie in 2015 behield het bedrijf de naam Ziggo en de belangrijkste concurrenten vandaag zijn KPN en Canal Digitaal.
Tot 2012 was het grootste deel van het door Ziggo gegenereerde kapitaal in handen van private equity firma's (namelijk van 2: Cinven en Warburg Pincus). Pas op 21 maart 2012 werd Ziggo eindelijk als beursgenoteerd bedrijf genoteerd. Het was in eerste instantie genoteerd aan de NYSE Euronext-beurs. Later werd Ziggo opgenomen in de AMX-index. Geïnteresseerden kunnen aandelen kopen en verkopen in Ziggo, maar aandeelhouders kunnen ook opties op het aandeel Ziggo verhandelen.
In maart 2013 nam Liberty Global 12,65% van Ziggo over. Dit percentage steeg tot 15% in april en 28,5% in juli, waardoor hun eigendom gestaag toenam totdat ze voor de moord gingen? Op 14 januari 2014 kondigde Liberty Global aan dat het alle resterende aandelen van Ziggo zou overnemen voor maar liefst ? 10 miljard. In november van datzelfde jaar werd Liberty Global na onderzoek van de Europese Unie de enige eigenaar van Ziggo.
Ziggo Go onderging op 9 november 2016 een rebranding en werd bekend als Ziggo Go. Daarna is het al vele jaren een van de beste kabel-, internet- en telefoonserviceproviders in Nederland.
Sinds HBO 1, 2 en 3 op 31 december 2016 in Nederland uit de lucht gingen, is Ziggo Go dé manier voor Nederlanders om te genieten van al hun favoriete HBO original content. Maar het zijn niet alleen HBO-shows die ervoor hebben gezorgd dat Ziggo Go een van de populairste tv-streamingsites in Nederland is geworden. Deze site heeft zich keer op keer bewezen met niets dan kwaliteit en gemak bezig te zijn. Laten we de site eens wat nader bekijken en ik zal je precies laten zien wat ik bedoel. Ziggo Go is ongetwijfeld een van de meest populaire tv-streamingsites in Nederland vanwege de toewijding aan het leveren van inhoud van hoge kwaliteit en gemakkelijke toegang. Naast bekroonde HBO-programmering biedt deze site een breed scala aan andere uitstekende tv-programma's en films waar alle Nederlanders van kunnen genieten. Ik dring er bij u op aan om deze opmerkelijke website van dichterbij te bekijken, zodat u zelf kunt zien hoe geweldig het is!

Ontwerpen

Ik ben helemaal weg van het site design van Ziggo Go. Ik denk dat het een van de beste ontwerpen heeft van elke on-demand en live tv-streamingsite die ik tot nu toe heb gezien. Ik wil niet hyperbolisch zijn, maar eerlijk gezegd is deze site precies in mijn straatje. Het is perfect georganiseerd, dynamisch, gebruiksvriendelijk, intuïtief, soepel en responsief. Het heeft zowat alles wat ik zoek in een tv-streamingsite - qua ontwerp.
Het ontwerp van de site is praktisch en nieuw voor een site van dit type, terwijl bijna elke tv-streamingsite die ik beoordeel dezelfde oude, verwachte lay-out gebruikt. Ziggo Go daarentegen is erin geslaagd om out of the box te denken (wat ik altijd waardeer), en het gaat niet ten koste van intuïtiviteit of gebruikerservaring. Sterker nog, ik zou zeggen dat Ziggo Go nog gebruiksvriendelijker is dan Netflix.
Wat Ziggo Go in wezen zo goed ontworpen en zo uniek maakt, is het feit dat het profiteert van een sterke en duidelijk gedefinieerde organisatiestructuur die de linkermarge van de pagina overspant. Dit maakt het gemakkelijk om door inhoud op type te bladeren; het biedt ook een handige en gemakkelijk toegankelijke route naar uw instellingen en volglijst. Klik gewoon op Home, TV & Replay, Movies & Series, Saved of Settings (Thuis), TV & Replay, Movies & Series, (Archief), (Films en herhaling), Films en series,Opgeslagen of Instellingen. Van daaruit kunt u de rest van de pagina zien transformeren rond uw selectie. Dit is de definitie van intuïtief browsen. Ik wou dat elke premium tv- en filmstreamingsite een sterke en duidelijk gedefinieerde organisatiestructuur als deze had. In plaats daarvan laten de meeste sites me eeuwig scrollen door een grabbelton van films en series. Ziggo Go heeft duidelijk gedefinieerde onderscheidingen, wat ik leuk vind.

Inhoud en functies

Dit is een gebied waarin Ziggo Go echt schittert als tv-streamingsite. De kwaliteit van de inhoud is hier ongeëvenaard - niet alleen in vergelijking met andere tv-streamingsites uit Nederland, maar ook in vergelijking met andere streamingdiensten over de hele wereld. Sterker nog, ik zou zelfs zo ver willen gaan om te zeggen dat Ziggo Go, althans vanaf het moment van deze review, aantoonbaar een betere contentbibliotheek heeft dan zelfs Hulu!
Dit komt doordat ze toegang hebben tot alle HBO-content (geen echte behoefte aan HBO Max als je Ziggo hebt), maar dat is niet de enige reden. Met Ziggo Go kun je het beste van de Nederlandse kabel-tv bekijken - inclusief je favoriete regionale series, internationale shows en nieuwsprogramma's van wereldklasse (zowel lokale als internationale netwerken zijn beschikbaar, zoals CNN).
Ziggo Go-leden kunnen nu kiezen of ze content on-demand of live bekijken, waarmee ze het aanbod van de site compleet maken. Een andere functie waar je naar uit kunt kijken is de 'save'-functie van Ziggo Go, waarmee je een tv-aflevering of film eenvoudig kunt opslaan in een kijklijst. Als je terugkeert naar Ziggo Go, is het klaar om te streamen.

Mobiele en desktopervaring

Ziggo Go is om een aantal redenen een van de beste tv-streamingsites op het web. Niet alleen heeft de desktopsite een eenvoudig te gebruiken interface, maar de reeks apps maakt het bekijken van uw favoriete programma's, ongeacht waar u handig bent. Bovendien zorgt de beschikbaarheid van de app op iOS, Android, ChromeCast en Apple TV ervoor dat platformonafhankelijke compatibiliteit geen probleem zal zijn.
/assets/nicole-sommer.jpg
Nicole Sommer
Nicole Sommer is een echte voetbalfan en trouwe supporter van FC Arsenal en 1.FC Köln. Ze speelt actief als centrale aanvaller in de vrouwenopleiding van TuS Köln in Duitsland. In haar vrije tijd brengt ze veel tijd online door, waaronder het onderzoeken van de voetbalstreamingruimte. Haar onderzoek is gepubliceerd in verschillende online voetbaltijdschriften.
Snelste livescores
 • ✓ Snelste doelmeldingen
 • ✓ De meeste competities live
 • ✓ Rijke Statistieken
 • ✓ Quotum integratie
Andere websites
 • — Geen livescore
 • — Lange vertraging bij het poortalarm
 • — Geen spelersinfo
 • — Geen kansen
Beste voetbal verslagen
 • ✓ Onmiddellijke videos van de laatste goals
 • ✓ Internationale transfer updates
 • ✓ Samenvattingen van wedstrijden
 • ✓ Alle livestreams overzichtelijk in 1 schema
Andere websites
 • — Geen videos van doelpunten
 • — Alleen lokale tv-zenders
 • — Geen samenvattingen
 • — Vaak illegale streams met de nodige risico's
Compacte informatie
 • ✓ Fotos van alle spelers
 • ✓ Realtime wedstrijd statistieken
 • ✓ Rijke historie aan statistieken
 • ✓ Geen wedstrijdvoorspellingen en winst berekeningen
Andere websites
 • — Geen samenvattingen
 • — Geen spelersinfos
 • — Verouderde tabellen
 • — Niet geschikt om te wedden

Populaire zoekopdrachten

Ziggo GO

Ziggo GO Kijken Gratis met rapport. Alles wat u moet: App, TV & Laptop (2022).

Ziggo Go is met gemak een van de beste televisiestreamingsites die ik ooit heb mogen recenseren. Of je nu graag je favoriete serie on-demand of live bekijkt, Ziggo Go maakt het simpel. Naast het aanbieden van enkele van de beste tv-series aller tijden, kun je met Ziggo Go ook films en live-evenementen streamen. Wil je meer weten? Kom vandaag nog mijn review van Ziggo Go bekijken!

Over ons     Voorwaarden     Neem contact met ons op